DEZVOLTARE PERSONALA - Cum te poate ajuta NLP?

  • Vrei sa devii cea mai buna varianta a ta?
  • Vrei sa inveti, sa te dezvolti si sa iti atingi obiectivele?
  • Esti interesat/a de modalitati noi de a gandi pentru a-ti imbunatati rezultatele?
  • Vrei sa obtii claritate in viata ta si sa iti calmezi criticul interior?
  • Vrei sa iti recastigi increderea in tine?

Daca ai raspuns DA la cel putin una din intrebarile de mai sus si esti pregatit/a sa actionezi, sa faci ceva diferit, atunci NLP-ul este pentru tine! Dezvoltarea personala are ca scop imbunatirea tutoror aspectelor vietii tale, pentru o viata implinita.

De ce tehnica NLP este atat de eficienta in dezvoltarea personala?

NLP, Terapia Liniei Timpului si Hipnoza acceseaza potentialul mintii inconstiente, super computerul care programeaza comportamentul nostru. Prin folosirea unor tehnici specifice si a exercitiilor NLP in sedintele de dezvoltare personala, se poate restabili controlul emotional, sunt eliminate sau inlocuite convingerile limitative, se rezolva conflictele interne.

Suntem limitati doar de felul in care gandim…

daca ne schimbam gandirea, ne schimbam si rezultatele!

Decizia de te dezvolta dincolo de limitele impuse de viata obisnuita pe care o traiesti azi nu este una usoara, implica o dorinta arzatoare de a experimenta o viata mai buna.

Exista in media foarte multa informatie utila, cursuri gratuite on-line, video-uri pe youtube, carti de dezvoltare personala etc.

Acestea se constituie intr-o metoda de invatare constienta, foarte benefica dealtfel, avand in vedere ca toate celelalte schimbari, invatarea si comportamentele sunt inconstiente.

Daca iti asezi insa cartile de dezvoltare personala pe un raft si doar le mai stergi de praf din cand in cand, sau videoclipurile de pe youtube raman pe lista de redare „vizionati mai tarziu”, cu siguranta nu vor produce nici o schimbare in viata ta, poate chiar, amintindu-ti de ele te vei critica si mai mult.

Fii sincer/a cu tine, de cate ori te-ai „hotarat” sa faci ceva diferit si in scurt timp ai renuntat?

Asta pentru ca de cele mai multe ori functionam pe pilot automat, inconstient, fiind nevoie de cele mai multe ori de un coach, o persoana externa lumii tale,antrenata sa te ajute, sa iti identifici tot arsenalul de resurse interne si externe pe care le ai si cum anume sa le folosesti pentru a produce o schimbare durabila in viata ta.

A te dezvolta personal nu inseamna a invata cum sa gandesti pozitiv, uneori este imposibil sa faci asta si chiar contraindicat.

Dezvoltarea personala presupune trecerea la niveluri de contiinta superioare, in care devenim co-creatori constienti ai vietii noastre. De cele mai multe ori ceea ce credem ca ne dorim si setam ca obiective personale nu corespunde cu ceea ce ne dorim cu adevarat. Sunt dorinte reflectate de mediul in care am trait, de oamenii pe care ii intalnim.

Cu siguranta schimbarea mediului inconjurator aduce transformari semnificative in viata unei persoane, insa adevarata transformare vine din interior, la nivel de emotii si comportament.

Intrebarea ta ar putea fi: imi doresc suficient de mult sa fac o schimbare in viata mea, incat sa aleg sa investesc in aceasta dorinta? Alegerea este a ta, un lucru este cu siguranta sigur, fara sa actionezi nimic nu se va schimba, viata te va duce intr-o calatorie fara directie, in care se vor succede evenimente „la intamplare”, vei trai emotiile celorlalti si vei prelua comportamente care te vor tine cu „frana de mana trasa”. 

Vrei sa faci o schimbare in viata ta?

Ai o intrebare?​

Servicii de Life Coaching